Hösten är här och snart vintern. Det innebär att färre ungdomar rör sig utomhus om kvällar och nätter, men samtidigt att de som gör det riskerar att hamna illa till om de fastnar ute i kylan och regnet. Behovet av nattvandrare som finns till hands för våra barn och ungdomar är fortsatt stort. Under tidig höst har vi haft möten med representanter för bostadsrättsföreningar och Facebook-grupper i Järvastaden och berättat om vår verksamhet, och glädjande nog är intresset stort! För att nattvandringen ska leva och kunna snurra året runt är vi beroende av att ännu fler ställer upp och vandrar. Hjälp oss gärna att sprida ordet, och kom gärna och testa på att vandra med oss. Utöver att du gör en god gärning är det oftast väldigt socialt och trevligt att tillbringa en kväll i sällskap med andra engagerade föräldrar och andra vuxna! Hör av dig om vill vandra eller har frågor om nattvandring!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *