Vi är några boende i Järvastaden som startat en lokal nattvandringsgrupp genom stiftelsen nattvandring.nu och som nattvandrat ett stort antal fredagar och lördagar under sen höst och nu under våren. Vi har också fin stöttning av Järvastaden AB och ICA Järvastaden.

Vi behöver dock bli många fler för att få nattvandringen att snurra och leva under lång tid, vilket behövs med tanke på den stora mängd barn som växt upp och nu blivit ungdomar här i vårt område. Tanken är att vi på denna sida ska koordinera bokningar på nattvandringspass och informera om det som händer i Järavstaden. 

Vi behöver alltså bli fler – vi behöver just dig! Att nattvandra är win-win, då det dels är trevligt och socialt, dels en suverän insats för våra ungdomar. Det kanske inte är dina barn nu, men om du finns här för dina grannars barn så kommer de finnas för dina barn när det så behövs. 

Anmäl dig till en nattvandring genom att mejla oss på bokadag@jarvastadennattvandring.nu 


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *