Under nattvandringen lördag 5 juni var vi hela sex nattvandrare, uppdelade på två grupper. En av grupperna påträffade vid 23-tiden en mycket berusad ungdom i yngre tonåren. Nattvandrarna stöttade kompisarna som tog hand om ungdomen, som dock var så berusad att hen inte kunde klara sig själv. Efter kontakt med förälder så körde en av nattvandrarna ungdom + förälder till akuten, som tog in ungdomen för behandling av akut alkoholförgiftning.

Nu under dessa varma sommarkvällar är vuxennärvaro viktigare än någonsin. Tack för att ni ställer upp och nattvandrar med oss! Se https://www.jarvastadennattvandring.nu/bokning/ för kommande datum att anmäla sig till. Nu till helgen är det skolavslutning och troligt att det kommer att vara många ungdomar ute.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *